Cosul tau

Soiuri RSS Feed

Ne dorim ca primele noastre gânduri împărtășite cu voi pe acest blog să vină cu informații importante despre ceea ce reprezentăm. Suntem acei pasionați de vin, credem în vinul grecesc de calitate, în acele pământuri mitice cu sol bogat, capabil să ducă la maturitate cu succes orice soi de strugure îngrijit cu știința și răsfățat de soare. Pentru că în sticlele noastre de vin Nico Lazaridi se regăsesc si soiuri de struguri grecești, vom începe călătoria cu aceștia.
08 dec. Soiul Assyrtiko
admin 0 223
Rare și distincte, cu o istorie de peste 3500 de ani, vinurile Assyrtiko sunt născute din cel mai reprezentativ soi de struguri grecești, cultivați pe insula vulcanică Santorini. Soiul produce în principal vinuri albe seci, dintre care unele sunt îmbătrânite în butoaie de stejar si se pot învechi cu..
30 nov. Soiul Roditis
admin 0 216
Roditis este un soi de vin alb cu o foarte largă răspândire in Grecia. Fiind foarte versatil, soiul este folosit in diverse amestecuri. Este adeseori amestecat cu Savatiano pentru a obține Patras, vinul cu care se presupune ca Iulius Cezar ar fi cucerit-o pe Cleopatra. Roditis poate fi folosit pentr..
23 nov. Soiul Xinomavro
admin 0 265
Acest soi de strugure este cunoscut in Grecia continentala sub diferite denumiri, inclusiv Rapsani – la poalele Muntelui Olimp. Aici, este amestecat in mod tradițional cu Stavroto și Krassato pentru a obține un vin roșu dens, plin de corp. În alte colțuri ale lumii, pentru a i se converti asprimea n..
Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)
Lazaridi.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs. Prin deschiderea link-urilor de pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.