Cosul tau

Vinuri albe

Vinul alb are multe beneficii și minerale, inclusiv potasiu, calciu sau magneziu, vitamine solubile în apă (cum ar fi B1, B2, B5 și B6), acid folic, B12 și chiar vitamina C. Un pahar de vin alb pe zi va crește puterea sistemului imunitar împotriva virușilor, va promova secreția de suc gastric în stomac, are o capacitate bună de digestie, poate trata insomnia și poate avea un efect calmant. Studiile au arătat că nu conține colesterol, fibre sau grăsimi.Unul dintre cele mai importante beneficii este conținutul său ridicat de antioxidanți, care au proprietăți anti-îmbătrânire.

Vinul alb poate subția sângele, poate preveni formarea cheagurilor de sânge și poate reduce angina pectorală personală. Vinul alb se obține din struguri albi sau roșii - se folosește doar miezul. Prin urmare, vinul alb are o aromă fructată și un gust ușor. Vinul alb trebuie amestecat corespunzător cu alimente ușoare precum pește, păsări de curte sau legume. 

Temperatura vinului alb este între 10-12 ° C.

CAVALIERI LAZARIDI
VIN ALB 2019
Note de degustare: are o culoare verde pal lamaie cu arome proaspete de pară, piersică și coajă de citrice combinate în armonie cu frunzele de ceai și cu note de iasomie. Este rotund în gură, cu aciditate ridicată și un final lung, cu arome citrice. Invechirea: Raspunde bine la invechire de ..
85,00 Lei Fără TVA:71,43 Lei
CHÂTEAU NICO LAZARIDI
VIN ALB 2020
Note de degustare: un amestec care combină bogăția aromatică și structura Sauvignon Blanc (arome tropicale de pepene galben, mango și fructe de piatră, piersici coapte) cu aciditatea crocantă a Ugni Blanc și notele florale din Muscatul de Alexandria (soc).Invechire: raspunde bine la invechire pa..
74,00 Lei Fără TVA:62,18 Lei
LION D'OR
VIN ALB 2020
Note de degustare: arome de fructe intense și proaspete care amintesc de banane, măr verde și pere. Corp fermecător și echilibrat, combinat cu aciditatea plăcută și un gust de fructe.Invechire: raspunde foarte bine la invechire de pana la 3-4 ani dupa recolta.Combinare perfectă: servit la 8-..
64,00 Lei Fără TVA:53,78 Lei
MAGIC MOUNTAIN
VIN ALB 2019
Note de degustare: nasul este de fructe mature care amintesc de piersici, pepene galben, mango și note botanice. Arome combinate armonic cu aromele dulci de vanilie, nucă de cocos. Se echilibrează la prima degustare, devine plin de corp, cu aciditate plăcută, postgust lung, cu gust ce urmează nasul ..
116,00 Lei Fără TVA:97,48 Lei
PERPETUUS
VIN ALB 2019
Note de degustare: culoare auriu intens, nas complex și pronunțat, cu arome de piersică, pepene galben, tei, floare de soc combinate cu piper alb, nucă de cocos, vanilie, miere și fructe uscate. Corp plin și bine echilibrat, crocant, cu un postgust de lunga durata.Potrivire ideală: pentru pește ..
127,00 Lei Fără TVA:106,72 Lei
QUEEN OF HEARTS
VIN ALB 2020
Note de degustare: arome de fructe proaspete (verzi) și arome distincte de flori de primăvară; un vin cu o structură bună, gust plăcut și răcoritor.Potrivire ideală: servit la 8-10°C, este o potrivire excelentă pentru mâncăruri gătite din bucătăria mediteraneană, pește, fructe de mare, paste și ..
43,00 Lei Fără TVA:36,13 Lei
THE BLACK SHEEP
VIN ALB 2020
Note de degustare: arome pronunțate de pere coapte, piersici, nectarine, pepene galben, tei cu câteva note de iarbă. Aciditate plăcută, corp mediu cu arome urmărind aromele nasului cu un gust plăcutAging: raspunde bine la invechire de pana la 2-3 ani dupa recoltare. Potrivire ideală: cu sala..
74,00 Lei Fără TVA:62,18 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Lazaridi.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs. Prin deschiderea link-urilor de pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.