Cosul tau

Vinuri rosii

Explorați portofoliul de vinuri roșii grecești premium Nico Lazaridi. Pe pagina de vinuri, puteți găsi o varietate de vinuri potrivite pentru toate buzunarele si pentru toate gusturile. Puteți utiliza filtrele de pe pagină sau ne puteți contacta prin chat live pentru a primi sugestii de la unul dintre experții noștri.

Consumul de vin roșu cu moderare este foarte benefic organismului. Vinul roșu realizat în întregime din struguri roșii are un conținut mult mai mare de resveratrol (polifenol antioxidant natural) decât vinul alb datorită impregnării peliculice a cojilor de struguri. Studii recente au arătat că consumul unui pahar de vin roșu pe zi poate reduce riscul bolilor cardiovasculare, reduce glicemia și poate preveni formarea de proteine ​​beta-amiloide care cauzează boala Alzheimer. Sprijinirea acestei cercetări este un fenomen colocvial numit „Paradoxul francez”, care arată că aceste boli sunt mult mai scăzute în sud-vestul Franței (Bordeaux) datorită consumului de vin roșu la fiecare masă.

CAVALIERI LAZARIDI
2014 VIN ROSU
Note de degustare: prezintă o culoare violet intens și arome intense de fructe de pădure roșii, cedru și nuci cu note de ierburi. Are un corp fermecător, cu aciditate echilibrată și taninuri moi. Finisajul său este lung, masiv și complex.Invechire: Raspunde bine la invechire pana la 6-8 ani dupa..
122,00 Lei Fără TVA:102,52 Lei
CHÂTEAU NICO LAZARIDI
VIN ROSU 2017
Note de degustare: un amestec fermecător de culoare roșu intens, care combină aromele fructate dulci ale Merlot cu densitatea Cabernet Sauvignon și finețea Sangiovese.Aging: raspunde foarte bine la invechire pana la 6-8 ani dupa recoltare.Potrivire ideală: servit la 16-18°C cu carne la grăta..
95,00 Lei Fără TVA:79,83 Lei
KING OF HEARTS
VIN ROSU 2019
Note de degustare: arome intense de fructe roșii, cum ar fi cireșe, zmeură și prune, perfect echilibrate cu caracterul pe bază de plante și urme de roșie; taninuri mătăsoase și aciditate proaspătă cu un gust aromatic.Aging: raspunde foarte bine la invechire pana la 2-3 ani dupa recoltare.Pot..
43,00 Lei Fără TVA:36,13 Lei
LION D'OR
VIN ROSU 2019
Note de degustare: culoare roșu intens cu reflexe albastre; arome de fructe roșii și piper negru; echilibru în gură cu aciditate medie și taninuri rotunde, moi.Invechire: raspunde bine la invechire de pana la 5-6 de la recoltare.Potrivire perfectă: servit la 16-18°C, o potrivire excelentă pe..
64,00 Lei Fără TVA:53,78 Lei
MAGIC MOUNTAIN
VIN ROSU 2015
Note de degustare: în nas, aromele exuberante de fructe roșii mature, violetă, cafea și ciocolată sunt combinate armonios cu caracterul distinctiv al condimentelor; are un corp plin cu taninuri rotunde și bine echilibrat cu aciditatea, având o bogăție aromatică și un postgust lung. Invechire..
187,00 Lei Fără TVA:157,14 Lei
PERPETUUS
VIN ROSU 2017
Note de degustare: nas intens și complex; arome de fructe negre mature, fum, ciocolată, condimente și prune uscate; plină de corp, cu un nivel ridicat de taninuri moi, aciditate crocantă și un postgust lung.Invechire: potential excelent pentru invechire.Potrivire ideală: excelent pentru coad..
195,00 Lei Fără TVA:163,87 Lei
THE BLACK SHEEP
VIN ROSU 2018
Note de degustare: arome intense de fructe roșii mature, prune și note de piper. Gust de catifea cu taninuri moi și un gust aromat, fructat.Aging: raspunde bine la invechire de pana la 5 ani dupa recoltare.Potrivire ideală: servit la 16-18°C, cu carne roșie, brânză picantă și salate verzi ră..
86,00 Lei Fără TVA:72,27 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)
Lazaridi.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs. Prin deschiderea link-urilor de pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.