Vinificarea rosé începe cu recoltarea timpurie a Xinomavro. Presarea directă a strugurilor pentru a minimiza extracția culorii pentru a obține rozul pal dorit. Fermentarea are loc la temperaturi scăzute controlate pentru a maximiza notele florale și fructate. Se maturizează în rezervoare din oțel in..
174 Lei
Fără TVA:146 Lei
VINIFICARE - MATURAREVinificare clasica in rose la temperaturi joase controlate, identice cu productia vinului de baza, in contact cu drojdii fine. A doua fermentatie alcoolica este data in tancuri autoclave, pentru a imbogati cu CO2 pana la 5 bari presiune in sticla.CULOARERoz electric.NOTE DE DEGU..
117 Lei
Fără TVA:98 Lei
Note de degustare: note pronuntate de floarea nectarului, nectarine, pepene, capsuni si usor piper rosu. Sec, cu aciditate crocanta, corp mediucu intensitate florala medie, arome usoare de trandafir, piersica, cireasa in finalul mediu. Potrivire ideală: servit la 8 - 10°C, potrivire excelent..
100 Lei 79 Lei
Fără TVA:66 Lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)