Cosul tau

Termeni si conditii

Compania care administreaza site-ul www.lazaridi.ro, denumit in continuare lazaridi.ro, este S.C. NAPOLETANA CAFE S.R.L, numita in continuare NAPOLETANA CAFE, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/10468/2015  si avand Codul Unic de Inregistrare RO34928202; Sediu social: Str. Traian 39 Ap. 7 Cod postal 030572, Sector 3, Bucuresti.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. NAPOLETANA CAFE isi asuma dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari site-ului lazaridi.ro, structurii acestuia sau orice alte modificari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens. Prin accesarea site-ului lazaridi.ro, folosirea, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate societatii NAPOLETANA CAFE, comunicarea se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la NAPOLETANA CAFE in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site.

1. Dreptul de autor
Intregul continut al site-ului lazaridi.ro - imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea NAPOLETANA CAFE si a furnizorilor sai si este aparat de Legea dreptului de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al NAPOLETANA CAFE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. In cazul in care doriti sa raportati incalcarea drepturilor de autor scrieti-ne la comenzi@lazaridi.ro.

2. Accesul la informatiile de pe site
NAPOLETANA CAFE garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul lazaridi.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei NAPOLETANA CAFE fara acordul prealabil scris al acesteia. Folosirea fara acordul scris al NAPOLETANA CAFE a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. NAPOLETANA CAFE nu trimite e-mailuri spam.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii
Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. NAPOLETANA CAFE nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propria raspundere. NAPOLETANA CAFE nu poate garanta disponibilitatea in stoc a tuturor produselor prezentate. De aceea fiecare comanda va fi confirmata inainte de considerarea ei cu consultantul de vanzari. Imaginile publicate pe site au titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). NAPOLETANA CAFE si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. NAPOLETANA CAFE nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul lazaridi.ro. NAPOLETANA CAFE nu raspunde de eventualele defectiuni/neconcordante ale produselor comercializate de firmele colaboratoare. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de NAPOLETANA CAFE oricarui client in cazul nelivrarii, a livrarii necorespunzatoare sau in orice alta situatie ce poate interveni, este valoarea sumei incasate de NAPOLETANA CAFE de la acest client cu referire la comanda reclamata. Conform OUG 34/2014, art. 16, lit. d) si e), NAPOLETANA CAFE este exceptata de la obligatia de a trimite clientilor sai informatiile privind service-ul postvanzare si garantiile oferite.

Informatiile din produsele de vanzare folosite pentru descrierea produselor, caracteristici si greutate disponibile pe site (imagini statice/ dinamice) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea SC NAPOLETANA CAFE SRL, acestea fiind cu titlu de prezentare. Societatea poate retrage o oferta de produse sau o poate modifica in orice moment pana la plasarea comenzii, fara a datora daune sau alte penalitati catre nici un potential client.

In imaginile produselor SC NAPOLETANA CAFE SRL isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse, de exemplu accesorii (cutie lemn, pahare, felicitare, ambalaj pentru cadou) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective si implicit nu vor fi livrate la achizitia produselor. In acest caz, se precizeaza expres in descrierea produselor daca acestea sunt insotite de accesorii.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi
Preturile prezentate includ TVA (19% si 9%), insa nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site acest lucru. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma.
 
5. Limitarea raspunderii pentru livrare
Lazaridi.ro poate livra produsele catre clientii sai prin soferul companiei sau prin Sameday/Fan Courier/GLS/Bookurier.
Daca aveti probleme legate de o comanda, care nu par a putea fi rezolvate prin email sau cu persoana cu care discutati, puteti lua legatura pentru o conciliere interna gratuita +40 785 105 041 / comenzi@lazaridi.ro.

Livrarea produselor are o arie de extindere nationala, insa, la cererea clientilor, magazinul Lovewine poate onora si comenzi cu expediere internationala. NAPOLETANA CAFE isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Pentru livrari internationale costul transportului va fi calculat in functie de fiecare comanda in parte. NAPOLETANA CAFE isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de NAPOLETANA CAFE care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii romanesti. In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va reveni dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care comanda va fi anulata si produsul returnat la sediu, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata
Plata produselor comandate conform acestui Contract cu Clientii se poate efectua:
6.1. in avans
  - prin transfer bancar sau depunere numerar in contul nostru. in aceste caz trebuie trimisa dovada platii prin mail catre NAPOLETANA CAFE, altfel comanda nu poate fi livrata, decat dupa intrarea fizica a banilor in contul NAPOLETANA CAFE.
  - plata online cu cardul.

6.2. la livrarea produselor
  - ramburs la curier
  - cu chitanta in cazul livrarii cu soferul companiei.

 Suma achitata catre agentul societatii de curierat va fi cea evidentiata pe AWB-ul ce va fi prezent intotdeauna in plicul de plastic atasat coletului si va fi insotita de o chitanta de la curier.
NAPOLETANA CAFE isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans. Plata in avans se poate realiza prin:

a) prin transfer bancar, caz in care dovada platii trebuie trimisa catre NAPOLETANA CAFE la adresa de e-mail comenzi@lazaridi.ro;

b) plata online cu cardul, prin intermediul procesatorului de plati MobilPay (http://www.mobilpay.ro).Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul NAPOLETANA CAFE. Produsele comandate trebuie achitate integral, inclusiv transportul aferent, in caz contrar livrarea nu va fi realizata.

7. Returnarea produselor si dreptul de retragere
lazaridi.ro ofera garantia legala de conformitate: NAPOLETANA CAFE se angajeaza sa restituie pretul platit de client sau sa inlocuiasca produsul, fara costuri suplimentare, in cazul in care acesta nu corespunde informatiilor de pe site si/sau de pe eticheta produsului.
Aveti dreptul de a va retrage din prezentul contract si de a returna produsele cumparate, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile calendaristice. Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca, de exemplu, o scrisoare trimisa prin poşta sau e-mail.
In acest scop, puteti folosi modelul de retragere de AICI; folosirea lui nu este insa obligatorie. De asemenea, puteti completa si transmite electronic pe adresa noastra de email (comenzi@lazaridi.ro) formularul standard de retragere sau orice alta declaratie neechivoca. Daca folositi aceasta optiune, va vom transmite fara intarziere, pe un suport durabil confirmarea de primire a cererii de retragere.
Returnarea contravalorii produselor returnate se realizeaza dupa indeplinirea tuturor procedurilor legale: conform OUG 34/2014, contravaloarea produselor va fi returnata in 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere, insa NAPOLETANA CAFE poate amana plata pana la confirmarea expedierii coletului retur sau pana la primirea acestuia, luandu-se in considerare data cea mai apropiata. Plata transportului produsului returnat va fi suportata de catre client.

8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor
Utilizatorii care viziteaza site-ul lazaridi.ro pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera prin intermediul mijloacelor de contact. NAPOLETANA CAFE isi rezerva dreptul de a ignora comentariile si mesajele cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam. Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser
Site-ul lazaridi.ro este gazduit de serverele unei terte companii. Societatea NAPOLETANA CAFE nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. NAPOLETANA CAFE nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului lazaridi.ro. De asemenea, in caz de nefunctionare a siteului datorata firmei de gazduire NAPOLETANA CAFE nu poarta nici o raspundere. NAPOLETANA CAFE nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul lazaridi.ro. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Date personale
SC SC NAPOLETANA CAFE SRL va prelucreaza datele personale cu scopul de va pune la dispozitie produsele comandate.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de email comenzi@lazaridi.ro sau la sediul companiei noastre din Strada Medelnicerului nr. 12, Parter, Sector 1, Bucuresti. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in strainatate.
 
Pe site-ul lazaridi.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale. Societatea NAPOLETANA CAFE nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre NAPOLETANA CAFE si furnizorii sai numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda vor fi folosite pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, informari despre eventualele promotii, etc. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

11. Litigii si dispozitii finale
Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea NAPOLETANA CAFE si asociatii/partenerii/afiliatii sai. In cazul unor eventuale conflicte intre NAPOLETANA CAFE si clientii sai, se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila. Daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare pe raza municipiului Bucuresti. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile site-ului lazaridi.ro.

SC NAPOLETANA CAFE SRL este proprietara acestui site si detine toate drepturile de administrare ale acestuia.

Va rugam sa cititi cu atentie “termenii si conditiile” de utilizare a acestui site ce se vor intelege ca un contract de vanzare – cumparare intre SC NAPOLETANA CAFE SRL – prin magazinul www.lazaridi.ro si orice persoana (fizica sau juridica) ce va face o comanda online prin intermediul acestui site.

Site-ul www.lazaridi.ro se adreseaza in totalitate persoanelor peste 18 ani. SC NAPOLETANA CAFE SRL isi rezerva dreptul de a livra produsele numai pe baza unui act de identitate care sa ateste varsta cumparatorului.

SC NAPOLETANA CAFE SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tipar sau acuratetea informatiilor aparute pe aceasta pagina web si isi rezerva dreptul de a face modificari in continutul site-ului fara o notificare prealabila. In cazul in care o comanda nu poate fi livrata din aceste cauze, proprietarul site-ului poate anula comanda in urma notificarii clientului, in cel mai scurt timp posibil.

Pentru orice nelamurire privitoare la informatiile din acest site, va rugam sa ne contactati.

Toate preturile din acest site se inteleg in RON inclusiv TVA (19%) si sunt calculate per sticla, daca nu se specifica alfel.

 

Modalitati de plata:

• Ramburs/numerar la livrare

• Numerar sau ordin de plata (persoane juridice)

• Online cu card bancar prin serviciul de plata Mobilpay. Carduri acceptate: Visa/Visa Electron, Mastercard/Maestro. Plata este realizata in conditii de securitate maxima, fara a se percepe vreun comision suplimentar! Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul Dvs. de cont ca "lovewine"

Costul transportului va fi evidentiat separat de cel al produselor comandate atat in e-mail-ul de confirmare al comenzii precum si pe factura ce insoteste comanda.

Pentru produse ce nu se afla in stocul nostru, termenul de livrare va fi evidentiat in e-mail-ul de confirmare urmand ca dvs. sa confirmati acest termen si valabilitatea comenzii.

SC NAPOLETANA CAFE SRL livreaza produsele in max. 72 ore - numai zilele lucratoare (functie de disponibilitatea produselor in stoc).

 

In cazul efectuarii platii prin Ordin de Plata bancar termenul de livrare se calculeaza din momentul intrarii sumei in contul SC NAPOLETANA CAFE SRL.

 

Date firma (necesare in cazul platii prin OP):

SC NAPOLETANA CAFE SRL
Reg. com:J40/10468/2015 
CIF: RO34928202
Adresa: Str. Traian 39 Ap. 7 Cod postal 030572, Sector 3, Bucuresti.


IBAN : RO44 OTPV 1120 0113 1225 RO01
Banca: OTP BANK ROMANIA S.A. S.M.B.

Adresa web: www.lazaridi.ro
Tel.: 0723602611
Email: comenzi@lazaridi.ro

Folosirea datelor personale din formularul de comanda se va face de catre SC NAPOLETANA CAFE SRL numai in scopul prelucrarii si efectuarii livrarii si informarea cumparatorilor cu privire la organizarea unor evenimente (degustari) sau eventuale promotii ale magazinului.

Lazaridi.ro foloseste cookie-uri pentru a îmbunătăți navigarea Dvs. Prin deschiderea link-urilor de pe acest site, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor.